Individuella utredningar

 
EMPATHY utreder individens arbetspsykologiska förutsättningar och gör avancerade personlighets bedömningar samt begåvningsbedömningar för chefer och annan specifik personal. Företaget har även en erfarenhet av att genomföra neuropsykologiska utredningar.
 
Vid nyanställning, internrekrytering och befordran görs analyser av individens resurser och ledarskapsprofil. Vi bedömer hur varje individ kommer att hantera olika typer av situationer i sin nya befattning. Metoderna ger en fyllig beskrivning av individen, där såväl riskprofiler som potential profiler framträder. Vår riskbedömning måste givetvis ställas i relation till det aktuella jobbets förutsättningar som företagets storlek, funktionens komplexitet, medarbetare mm. 
 
Vi träffar någon eller några hos vår uppdragsgivare, för att kunskap om vilka krav som ställs på funktionen. Personliga egenskaper, framtida situationer och risker, samt i vilken miljö personen ska verka. Individen får en personlig feedback innan vi ger en muntlig rapport och rekommendation till vår uppdragsgivare. 
 
Kontakta oss för mer detaljerad information. Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
   
 
Design av Intendit SEO Webbyrå